Farvel hilsen fra kommende skolebarns forældre 2015:

"1000 tak for gode børneår med nysgerrighed, empati. leg og gode, varme mennesker! Vi har været trygge og glade for hver dag i 5 år, at have et godt sted at kunne aflevere vores børn. Nu er det tid til noget nye og spændende, men altid vil vi sætte pris på alle de gode timer vi og børnene har haft i Apoteker Norgaards Børnehave"

Farvel hilsen fra ældstegruppens forældre 2015:

"Kære verdens dejligste børnehave. Hvor er vi bare glade for at I i de sidste år har villet passe vores guldklumper. Tak fordi I har lært dem en masse, pustet på deres knæ, tørret en tåre væk fra deres kind, givet en krammer, sunget en sang, fortalt om Peter edderkop, redet overopvarmede mariehøns fra børnehænder, sat mælkebøtteblomster i vaser, tegnet, modelleret - ja egentlig kunne vi blive ved. Tusind tak fordi I har været der når vi ikke har kunnet. I er bare en dejlig børnehave. Venlig hilsen alle forældre i skovgruppen og vores allesammens dejlige børn" 

Farvel hilsen fra kommende skolebarns forældre 2015:

På vores datters vegne og egne vegne vil vi gerne takke for en fantastsik børnehavetid, som I har givet hende. Nu skal hun videre og jeg/vi håber, at de kommende børn bliver lige så glade for jer, som vores datter har været. Tak for alt"

Farvel hilsen fra kommende skolebarns forældre 2015:

Vores dreng og familie vil gerne sige mange tak for 3 gode år. Vores dreng startede som en stille og lidt indadvendt dreng, dette må siges at have ændret sig:-) I dag er han fuld af gå-på mod og ikke mindst klar til skolestart. Så derfor, tak for et godt samarbejde og for altid at have tid til en snak. Vores dreng går ud af børnehaven som en stor dreng med mod på alt det nye og tak fordi I har hjulpet ham (og os) med et "lille ekstra skub" når der var brug for det. Ha´det godt og vi ses lige pludselig. Knus fra os.

Vi har spurgt vores forældre om hvorfor de har valgt vores børnehave - læs nogle af deres svar her:

  • Vi valgte Apoteker Norgaards Børnehave da vores søn var sensitiv pga. for tidlig fødsel og børnehaven ikke er så stor, så han kunne "rumme" skiftet fra dagplejen.
  • Vi valgte børnehaven fordi, det var den, vi synes bedst om i forhold til baggrundstjek + vi kun har hørt godt om jer:-)
  • Vi valgte børnehaven, fordi det er den bedste i Skive
  • Fordi jeg synes, den ligger godt i forhold til skole og park og der er plads til alle.
  • Havde kun hørt godt om jer. Skift fra lille intime "rum" i dagplejen til en lille børnehave havde stor betydning. Jeres gamle historie indholdt gode elementer. Billederne solgte jer godt.
  • På vores besøg mødte vi kun gode, imødekommende voksne som flyttede sig med børnene. Lagde desuden vægt på at det er en forholdsvis lille børnehave med en tydelig tilgang til pædagogikken i huset.
  • Vi søgte en lille børnehave hvor hver enkelt barn blev set og hørt, og hvor der var plads til alle!! Vi er ikke blevet skuffet.
  • Vi søgte tilbage, efter vores ældste datter havde fået en skøn tid her. Vi oplever der er fokus på hvert barns vilkår og oplever god information til os forældre.

 

 

Publiceret 10-10-2019